Årets Ildsjæl 2014 - instruktør Pernille Skou Andersen


Der er en ildsjæl i os alle. Men de færreste af os når ind til den, og får den vækket. Derfor er det så beundringsværdigt, når vi i vores foreningsliv og samfund støder på en ægte ildsjæl. En udadvendt person, der bidrager til lokalområdet med stort engagement, og har en vision om, hvor vi skal hen, en vilje til at udføre det og evnen til at inspirere andre. Hvert år udpeger Brabrand IF – Gymnastik en ildsjæl blandt os, som markeres med overrækkelse af ærespokalen ”Årets Ildsjæl”. 

Under dette års Forårsopvisning faldt det naturlige valg på Børn og Unge instruktør Pernille Skou Andersen, som fik pokalen overrakt af Gitte Holm, formand i Brabrand IF – Gymnastik, med disse ord:

”Pernille, det er kun anden sæson, at vi har fornøjelsen af at have dig i vores forening, men på den korte tid, har du formået på en meget positiv måde at præge vores børn og unge her i Brabrand IF – Gymnastik. 

Du har i mange år været aktiv gymnast og startede i vores forening sidste sæson som instruktør af tre fræser hold (Mix-Fræs, Pigefræs og Drengefræs). Det er ofte en udfordring at holde styr på sådan en flok børn, men du formår med gode programmer, et venligt sind, og med tydelighed og autoritet på en god måde at skabe et rum, hvor dine gymnaster føler sig trygge og udvikler deres motoriske evner.

Du havde meget erfaring med i bagagen, da du kom til vores gymnastikforening. I år er det kun blevet til et enkelt "Fræserhold", da du i stedet med stor energi har kastet dig over andre hold.  Du ville gerne have startet et akrobatikhold i år. Desværre var der ikke tilslutning nok, men du har til gengæld sammen med Camilla fået rigtigt gang i vores springhold. Med stor entusiasme og i samarbejde med springinstruktørerne har I formået at fastholde og tiltrække flere af vores store gymnaster, ikke mindst drengegymnaster, hvilket vi sætter meget stor pris på. 

Det er kendetegnede for dig Pernille, at du brænder for, at gymnasterne skal lære noget, at der bliver stillet krav, og at undervisningen skal udføres kompetent. Du kommer altid velforberedt til gymnastiktimerne og har et stort overblik. Det er en fornøjelse at opleve den gode energi, der omgiver dig i gymnastiksalen.

Der er ingen tvivl om, at du er meget vellidt blandt vores gymnaster, og samtidig formår at skabe en god kontakt til deres forældre. Den gode energi og entusiasme oplever vi også på vores møder, hvor du altid bidrager med spændende og konstruktive ideer, og derved at med til at udvikle Brabrand IF – Gymnastik især i forhold til børn og unge. Du har allerede budt ind med flere nye forslag til den kommende sæson 2014-2015, hvilket netop kendetegner en ildsjæl.

En stor tak til dig, Pernille for din gode energi og store indsat i Brabrand IF – Gymnastik – tillykke med pokalen Årets Ildsjæl.”

 
Brabrand IF - Gymnastik