Pokalen Årets ildsjæl blev indstiftet i 2013, da Kammeratskabspokalen ikke havde plads til flere inskriptioner. 

Første modtager blev bestyrelsesmedlem Lene Guldmann med nedenstående motivation.
Pokalen "Årets ildsjæl" blev uddelt på generalforsamlingen den 26.02.2013 af formand Gitte Holm med følgende ord:


"Kammeratskabspokalen" var løbet tør for plads til inskription, så der er blevet indkøbt en ny pokal og bestyrelsen har benyttet lejligheden til at omdøbe hædersbevisningen til "Årets ildsjæl".

Pokalen er i år givet til en person i Brabrand IF - Gymnastik, som har arbejdet begejstret og ivrigt for vores afdeling, en person som virkelig brænder for sagen, bestyrelsesmedlem Lene Guldmann.

Lene har lagt ufattelig mange timer i det nye medlemssystem, helt fra vi tog beslutningen om at finde en leverandør sidste forår, til at vi her i dag har et velfungerende og smidigt medlemssystem. Lene har minutiøst testet medlemssystemet, fundet fejl, fået leverandøren til at rette dem, testet igen og igen og igen. Hurtigt fik hun helt styr på medlemssystemet og kunne derefter indvie resten af bestyrelsen i medlemssytemet. Hun lavede fine vejledninger både til bestyrelsen og til instruktørerne, så vi alle kan bruge det. 

Fra Medlemssystemet gik online den 1. august 2012, har Lene holdt rigtig mange medlemmer i hånden over telefonen, og fik dem med stor tålmodighed guidet igennem tilmelding og betaling. Hjemmesiden har hun også formået at holde flot ajour. Især inden sæsonstart er der mange opdatering af hjemmesiden med nye hold, priser, instruktør- og holdbeskrivelser.

Hvad virkelig har hjulpet bestyrelsen er hendes indsats for at få oprettet en bestyrelseshåndbog samt drejebog for Forårsopvisningen. Alt sammen lagt ind på vores hjemmeside, så vi nemt kan finde det. Derudover har Lene været tovholder på de seneste 2 Sæsonfoldere, som gerne skal være så fejlfri som overhovedet mulig, inden den sendes til trykkeren i juli og husstandomdeles i august - en sæsonfolder vi er meget stolte af.

Tak for indsatsen til Årets Ildsjæl, Lene Guldmann! 
Brabrand IF - Gymnastik