Årets Ildsjæl 2015 - instruktør Chanett Nguyen


Der er en ildsjæl i os alle. Men de færreste af os når ind til den, og får den vækket. Derfor er det så beundringsværdigt, når vi i vores foreningsliv og samfund støder på en ægte ildsjæl. En udadvendt person, der bidrager til lokalområdet med stort engagement, og har en vision om, hvor vi skal hen, en vilje til at udføre det og evnen til at inspirere andre. Hvert år udpeger Brabrand IF – Gymnastik en ildsjæl blandt os, som markeres med overrækkelse af ærespokalen ”Årets Ildsjæl”. 

Teamleder for Team Voksen, Anne-Marie Broch Lips modtog på Chanetts Nguyens vegne pokalen, idet Chanett ikke kunne være til stede.

Formand i Brabrand IF - Gymnastik, Gitte Holm, begrundede valget med disse ord:

Chanett er en meget engageret, omhyggelig og kompetent instruktør, der aldrig går af vejen for nye udfordringer.

Hun favner utrolig bredt f.eks. da vi pludselig manglede en vikar til børneholdet "Spilopperne" eller da MK Motion i Fællesskab manglede instruktør helt fra sæsonstart, så var Chanett hurtig til at påtage sig opgaven.

Med sit smittende humør og glade smil, formår hun at få gymnasterne til at yde en ekstra indsats.

Hun er hurtig på ”tasterne”, når Team Voksen opfordrer instruktørerne til at melde sig til ekstra/nye opgaver eksempelvis FRI-Timen.

Hun holder sig ajour med kurser, og deler gerne ud af sin nye viden, hvilket kommer gymnasterne til gode. Træder til når der opstår behov for hjælp. Er åben og lydhør.

På alle måder en stor gevinst for Brabrand IF - Gymnastik."

Brabrand IF - Gymnastik