Har du overskud til at bidrage med noget i din
gymnastikforening 
og have det sjovt imens?
Brabrand IF - Gymnastik eksisterer kun i kraft af alle de aktive mennesker der bidrager med deres arbejdskraft !

Det føles godt at bidrage, du bliver en del af et socialt fællesskab og indsatsen kan måske gøre dig ekstra attraktiv ved jobsøgning!

Vi hører også rigtig gerne fra dig.

- Skriv til bif-gym@hotmail.com eller ring til en fra Team Ledelse, se kontaktinformationer her.Lige nu søger vi....    

Vi har været så heldige at få besat alle team leder posterne i sæsonen 2018/2019 men har du lyst til at hjælpe til med noget hører vi gerne fra dig.

Har du lyst til at være pilates instruktør så kontakt os gerne på bif-gym@hotmail.com
 

Instruktør, hjælpeinstruktør, spirehjælper
  • I Brabrand IF - Gymnastik er vi altid på udkig efter dygtige instruktøremner, der har lyst at udvikle vores forening. Både instruktører inden for de helt gængse gymnastikretninger og instruktører med ideer i helt nye sprælske retninger er velkomne.  I Brabrand IF - Gymnastik koncentrerer vi os om breddeidrætten og lader andre om eliteidræt. Men vi tør godt prøve noget nyt og vil gerne være "First Movers", hvis du kan overbevise os om, at du kommer med et godt koncept.
 
  • Erfaring er en fordel, men kommer du med lyst og engagement til at blive instruktør i Brabrand IF - Gymnastik, så sørger vi for at få sendt dig på instruktørkurser, gymnastikuddannelse og inspirationskurser i DGI, hvor du vil kunne tilegne dig færdigheder i undervisning, gymnastikfaglighed og kommunikation. Som instruktør modtager du løn pr. undervisningstime. Lønnen udbetales to gange årligt december/maj.
 
  • Er du mellem 13 og 18 år og har lyst til sammen med en instruktør at skabe nogle gode rammer for vores små aktive børnegymnaster, er det at blive hjælpeinstruktør i Brabrand IF - Gymnastik måske lige dig. Din opgave vil være at hjælpe og støtte instruktøren, samtidig vil du også blive vejledt af instruktøren og deltage i planlægning og gennemførsel af træningen. Du vil blive sendt på kurser i DGI, hvor du lærer om undervisning og gymnastik i praksis. Som hjælpeinstruktør modtager du løn pr. undervisningstime. Lønnen udbetales to gange årligt december/maj.
 
  • Går du med en spire inde i maven og gerne vil være hjælpeinstruktør, men ikke er gammel nok, så kan du blive ulønnet spirehjælper i Brabrand IF - Gymnastik. Som spirehjælper bliver du hjælper på et børnehold og får mulighed for at give glæden ved gymnastikken videre til små drenge og piger. Du får lov at prøve hvad det vil sige være hjælpeinstruktør, uden at forpligte dig til at komme hver uge.

Send en mail til bif-gym@hotmail.com og fortæl lidt om dig selv, så vil vi kontakte dig.


Måske er der noget du har tænkt på ikke bliver løst optimalt i Brabrand IF - Gymnastik, og det ville du kunne bidrage til?  
Så hører vi også rigtig gerne fra dig!
- Skriv til bif-gym@hotmail.com eller ring til en fra Team Ledelse, se kontaktinformationer her.
Brabrand IF - Gymnastik