Instruktører

Gymnastikafdelingen er glade for at have et instruktør-korps som uge efter uge møder velforberedt til træning med vore gymnaster!

Mange af vore instruktører har været hos os i mange år. Og at rigtig mange voksen-gymnaster år efter år 
vælger det samme hold, tager vi som et tegn på at vore instruktører evner at give gymnasterne den ønskede motion og det sociale sammenhold som bliver efterspurgt.


Tryk på instruktørernes navne i venstremenuen for at se foto og kort beskrivelse. 


 
Brænder du for at blive instruktør?  


Brabrand IF - Gymnastik har altid brug for engagerede trænere, der gerne vil være en del af vores instruktørteam og bidrage til at gøre vores gymnastikafdeling til et attraktivt valg for lokalområdet. 

Erfaring er en fordel, men kommer du med lyst og engagement til at blive instruktør i BIF Gymnastikafdeling, så påtager vi os at få dig sendt på instruktørkurser og inspirationskurser i DGI, hvor du vil kunne tilegne dig færdigheder i undervisning og kommunikation. Vi kan tilbyde dig:
  • Gratis DGI kurser
  • Gratis deltagelse på vores gymnastikhold
  • Socialt fællesskab med vore andre instruktører
  • Et væsentligt punkt til dit CV, når du skal søge job
Hvis ovenstående lige er dig, er du meget velkommen til at sende os en mail med dit navn og kontaktoplysninger, alder, erfaring med gymnastik samt hvilke typer af gymnastik, du brænder mest for at arbejde med.

Vi glæder os til at høre fra dig


Brabrand IF - Gymnastik
 

 
Sammenhold blandt vore instruktører opnåes blandt andet ved at foretage os noget sammen, som her ved inspirationsaftenen søndag den 19 januar 2014  for alle instruktører. Foruden at drøfte, hvordan det at være instruktør i gymnastikafdelingen, lavede og indtog vi et dejligt måltid mad sammen. Der fremkom mange spændende ideer til store og små forbedringer, som vi vil arbejde videre med i team regi.

 
B&U-instruktør Camilla Ebling Nielsen, fik overrakt Kammeratskabspokalen ved Forårsopvisningen 2012 af formand Gitte Holm.


Motivering lød:
Camilla er en vellidt og engageret instruktør, men også en meget dygtig gymnast, der virker som forbillede for børnene.
Hun er populær blandt sine gymnaster, og formår at have øje for den enkelte. Hun er ansvarsbevidst og initiativrig med en positiv tilgang til opgaver.
Altid møder hun op glad, smilende og velforberedt, er imødekommende og tålmodig i sit arbejde med børn, kommer med mange nye ting og ideer, som giver børnene en endnu større glæde og udfordring i gymnastikken. 
Billederne herunder viser et udpluk af vores dygtige instruktører i aktion ved Forårsopvisningen 2012
 


Brabrand IF - Gymnastik