Brabrand Idrætsforening

Fritidspas


Fritidspas for børn og unge - sådan tilmelder du dit barn til gymnastik


Aarhus Kommune tilbyder fritidspas til børn fra økonomisk trængte familier i alderen 3 til og med 17 år. Ordningen henvender sig primært til enlige forsørgere.

Se mere om ordningen på kommunens hjemmeside her.

Har dit barn fritidspas, anvendes følgende procedure for tilmelding til gymnastik:
  • Gå på tilmeldingssiden og udfyld med ønsket hold samt medlemsinformationer og tryk på "Tilmeld"-knap. Betal med dankort, Prisen er som på det pågældende hold + 125,00 kr i administration som trækkes på fritidspasset. Du skal kun betale for holdet så får vi administrationsgebyret fra kommunen
  • Send mail til kasserer@bif-gym.dk og orientér om at <barnets navn> ønsker at benytte Fritidspas på <holdnavn>,  så vil du blive kontaktet af vores økonomi-ansvarlige.
  • Du vil få dine penge refunderet til dit dankort få dage efter kasseren modtager dit fritidspas med posten eller i postkasse. Adressen er Grith Christensen, Laskedalen 51,8220 Brabrand.

For hold med venteliste:
  • Gå på tilmeldingssiden og udfyld med ønsket hold samt medlemsinformationer og tryk på "Tilmeld"-knap.            
  • Du modtager en mail om at barnet er tildelt venteliste-plads.
  • Bliver der åbnet for venteliste plads, så modtager du mail herom med frist til betaling. Du skal betale med dankort og sende en mail til  kasserer@bif-gym.dk og orientér om at I ønsker at benytte Fritidspas, så vil du få refunderet betalingen til dit dankort inden for få dage. Oplys dit barns navn samt hold.
  • Prisen er som på det pågældende hold + 125,00 kr i administration som trækkes på fritidspasset. Du skal kun betale for holdet så får vi administrationsgebyret fra kommunen

 
Kalender
23-01-2020  
Foredrag og debat med Andreas Rasch-Christensen
Kl. 19.00 i Pejsestuen, Brabrandhallen
10-02-2020  
Vinterferie
10. - 16. februar
21-02-2020  
Generalforsamling
Kl. 19.00 med spisning fra kl. 18.00
28-03-2020  
Forårsopvisning
kl. 13.00 i Brabrandhallen
Kalender
Følg os på Instagram
Besøg vores side
Brabrand IF - Gymnastik