Brabrand Idrætsforening

Om os


I Brabrand IF - Gymnastik har vi fokus på gymnastik for bredden. Der findes hold for de mindste børn ifølge med voksne, for børn og voksne, kvinder og mænd. Vi er små 1.000 medlemmer fordelt således:
Omkring 275 børn under 19 år, 275 voksne mellem 19 og 59 år samt 400 på 60 år og derover.

De mange gymnaster ledes af 36 dygtige og engagerede instruktører.

Og så vil vi også nævne de mange ulønnede frivillige som driver vores forening - uden dem eksisterede vi ikke! Der er også brug for dig, se mere her.


Vi håber, at du finder de oplysninger, du har brug for i din søgen på siden. I modsat fald er du meget velkommen til at sende en mail til bif-gym@hotmail.com.  Du må dog ikke forvente svar straks - det er også frivillige der står for besvarelse af indkommende mails.

Brabrand IF - Gymnastiks struktur / Triologi
Brabrand IF - Gymnastik har gjort op med den traditionelle ledelsesform via en bestyrelse! Vi opererer derimod med en Team Ledelse, som repræsenterer foreningen udadtil og arbejder fremadrettet. 5 selvstyrende aktivitetsteams arbejder med den "daglige drift" af gymnastikafdelingen. Se mere herom under topmenuen "Dynamiske teams".

Er du i tvivl om hvem du skal kontakte, så er du altid velkommen til at skrive til gymnastikforeningens fælles mailadresse bif-gym@hotmail.com, og så sørger vi for at din henvendelse kanaliseres til rette vedkommende.

Ved du hvilket team du vil have fat i, så kan du få kontaktinformationer ved at trykke på teamnavnet i venstre-menuen.


Vi vil meget gerne høre fra dig! Har du lyst til at give en hånd med i foreningens liv hører vi særligt gerne fra dig :-)
Kalender
Kalender
Følg os på Instagram
Besøg vores side
Brabrand IF - Gymnastik