Brabrand Idrætsforening

Yoga


Tid

Tirsdage kl. 20:00 - 20:50

Sted

Drengesalen Engdalskolen 

Periode

05-09-2023 - 30-04-2024

Pris

Kr. 710,-

Instruktør

Sara Seibt


Holdet er for begyndere og lettere øvede og henvender sig til dig, som aldrig har arbejdet med yoga eller har arbejdet med yoga i kortere tid. Du arbejder stille og roligt, og du lærer, hvordan du arbejder med hele kroppen og fører den ind i stillingen, holder stillingen og går ud af stillingen med opmærksomhed, koncentration og bevidsthed. Du lærer at strække ud med spændstige muskler, du lærer at arbejde ud fra kroppens anatomiske lige linjer, og den vej igennem lærer du at passe godt på din krop.

Vi arbejder med basisøvelserne, som danner et solidt grundlag for fundamentet i arbejdet med yogaøvelserne og ind i de videregående øvelser. Du lærer, hvad kroppen kan med de muligheder og begrænsninger, som er til stede og kroppen styrkes gennem øvelserne gradvist. Vi arbejder med vigtigheden af rækkefølgen i stillingerne og det udvikler din kropsbevidsthed. Redskaber kan anvendes, hvis det giver mening for dig.

Det tager tid at lære, så hav tålmodighed. Men du vil nyde det, din krop vil nyde det. En dejlig måde at skabe velvære og sundhed på.


Medbring egen måtte.
Kalender
Kalender
Følg os på Instagram
Besøg vores side
Brabrand IF - Gymnastik